Tagrenovering/Nyt Tag

Tagrenovering/Nyt Tag

TRÆNGER TAGET PÅ DIT HUS TIL EN KÆRLIG HÅND

Trænger taget på dit hus til en kærlig hånd – eller er det på tide at sige helt farvel til det og anskaffe sig et nyt tag?

Vi lægger dit nye tegltag! Hos Filrup Byg ApS laver vi rigtig meget tagarbejde – og det er desuden en af vores yndlingsopgaver! Det er i særdeleshed tegltage, vi lægger, men der er også af og til bud efter et skifertag. Så klarer vi også det.

I forbindelse med tagrenoveringen sørger vi for korrekt efterisolering, så isoleringen lever op til gældende krav og regler på området. Det er både godt for din varmeregning og for klimaet med et formindsket energiforbrug.

Hvis dit tag skal have en eller flere nye kviste, så samarbejder vi med et kvistfirma, som leverer præfabrikerede kviste lige til at sætte på dit hus. Montering af eksisterende eller nye tagvinduer er selvfølgelig bare en del af opgaven – men har afgørende betydning for lysindfaldet på etagen under taget.

Vi holder altid et indledende møde, hvor vi får styr på processen og taler de forskellige løsninger igennem med dig. Og så går vi ellers i gang med arbejdet med krum hals. Dit tag skal lægges effektivt og professionelt!

Tagarbejde på parcelhuset såvel som den store murermestervilla i København, Roskilde og hele Nordsjælland.

Vi tilbyder
Træterrasse
Totalentrepriser
Døre og vinduer
Tagrenovering/Nyt tag
VI UDFØRER TØMRER- OG SNEDKERARBEJDE FOR BÅDE PRIVATE BOLIGEJERE OG ERHVERVSKUNDER I FREDERIKSVÆRK OG NORDSJÆLLAND, SAMT KØBENHAVN OG ROSKILDE.

KONTAKT OS I DAG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD.

GIV OS ET KALD
Send dine oplysninger direkte

Udfyld felterne i formularen herunder. Jeg kontakter dig derefter for yderligere information, så jeg kan udregne et unikt og gratis tilbud til dit projekt.

     

    Jeg besvarer alle henvendelser inden for 48 timer.
    Felter markeret med * skal udfyldes.

    Filrup Byg ApS