Træterrasse

Vi bygger træterrasser i Storkøbenhavn, Roskilde og omegn, samt hele Nordsjælland.

Skal du have bygget en ny terrasse – og mangler du en dygtig tømrer til opgaven?
Filrup Byg ApS står gerne for byggeriet af din nye terrasse. Der er mange muligheder, når det kommer til højde over jorden, størrelse i kvadratmeter, valg af træsorter og nuancer, byggestil i mønstre og anderledes former, hegn, trapper, og kombinationer mellem forskellige materialer.

Vi vejleder dig med hensyn til det hele. Det handler både om priser på materialer og udførelsen, hvor let eller svært det er at vedligeholde og rengøre, og hvor holdbare materialerne er. Det skal naturligvis med i dine overvejelser, om terrassen kan forventes at holde i 10 eller 30 år. Hvis du ikke bryder dig om at slibe og give oliebehandling hvert år, hvilket desuden kan være en bekostelig affære, så giver det god mening at gå efter vedligeholdelsesfrie alternativer.
Vi taler altid for bedst mulig kvalitet, men tager også altid højde for dit budget og dine præferencer. Det handler om, at du får det bedst mulige resultat for dig.

Med Filrup Byg ApS får du en tømrer, der overholder aftaler, kommer til tiden og leverer arbejde af høj kvalitet!
Ring i dag og lad os tage en snak om din opgave. Så kan du godt begynde at glæde dig til, at du kan indtage din nye terrasse!

Vi udfører tømrer- og snedkerarbejde for både private boligejere og erhvervskunder i Frederiksværk og Nordsjælland, samt København og Roskilde.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Giv os et kald